-10%

Elba Mayflower

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 35,00 kr..
Materiale 68% alpaka, 32% polyamid
Vægt 25 g
Længde ca. 250 m
Anbefalet pind 3,5-4 mm
Strikkefasthed 22 m x 32 rk = 10 x 10 cm
Bestil inden <span class="order-before"></span> så sender vi i dag
On all orders over 1,00 kr.

Beskrivelse

Mayflower Elba er et virkelig luftigt og meget blødt garn. Garnet er nemlig spundet på blød, børstet Suri alpaka, som giver en virkelig dejlig og fluffy struktur.

Med én tråd Elba bliver fx sjaler og tynde bluser dejligt lette og luftige. Elba kan bruges til både strik og hækling. Med en enkelt tråd og pind/nål fra 3-5 mm er det nemt at regulere, hvilken struktur og tæthed du ønsker. Med 2, 3 eller flere tråde Elba på samme tid får du mere fylde og volumen, og stadig et let og luftigt resultat. Elba er også oplagt som følgetråd sammen med fx en tynd uldkvalitet, hvor Elba vil give mere struktur og et dejligt vamset resultat.

Sammenlignet med fåreuld er alpakauld både meget blødere og varmere, og alpakagarn er derfor meget populært. Den fine alpakafiber har isolerende luftlommer, og Elba er derfor et lunt garn med god åndbarhed. Den blødeste af alpakafibrene er tilmed Suri alpakaen, og Elba er derfor et helt ekstraordinært lækkert og behageligt garn. Garnet er skønt at arbejde med og føles dejligt mod huden. Det har en let og luftig struktur med et mat skær. De fine alpakafibre er spundet sammen med polyamid, som giver garnet mere hold og tilfører slidstyrke, uden at det går ud over komforten.

Elba kan også bruges som alternativ til silkemohair. Husk imidlertid altid at starte med at lave en strikkeprøve, som vaskes efter anvisningerne, inden du går i gang med projektet.

Elba er oplagt til blød beklædning som fx trøjer og cardigans, ligesom det også er lækkert til tilbehør som en hue eller et sjal. Den lange løbelængde betyder, at du ikke skal bruge mange nøgle til fx en sweater.

Relaterede produkter

Lisa

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.

Velkommen til vores nye hjemmeside

Vi har netop lanceret vores nye hjemmeside. Du kan stadig finde de samme produkter som du kender.